Debiet- en emissiemetingen

Van Dijk Filtration voert debiet- en emissiemetingen uit om de kwaliteit van filterinstallaties te waarborgen. Wij inspecteren of uw installaties voldoen aan de normen.  

Debietmeting

Wij voeren debietmetingen uit voor uw installaties. Wij halen hierdoor veel informatie over de installatie binnen en kunnen uw hierdoor een advies uitbrengen over de installatie. Vaak kunnen wij hieraan ook zien in welke staat de filters in de installatie zijn en of deze nog een jaar door kunnen of dat er toch gekozen moet worden om nieuwe te gaan inzetten. Twijfelt u over de afzuiging van uw installatie? Dit hoeft niet perse iets te maken hebben met de filters, dit kan ook te hebben met een verkeerde aansluiting van uw motor/ventilator of met de bouw van het leidingstelsel. 

Emissiemeting

Wij snappen dat u wilt meewerken aan een schoner milieu en daar kunnen wij voor de emissiemeting uitvoeren op uw installaties. Wij kunnen door de emissiemeting uit te voeren zien of uw voldoet aan de wettelijk eisen en maken daar een rapport van. Wij kunnen met deze meting dus ook zien of de filters nog heel zijn en of deze nog voldoen aan de verwachting. 

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag over debiet- en emissiemetingen? Neem contact met ons op.